Боротися з коронавірусом: "Міс Англія" перервала кар'єру королеви краси і повернулася до роботи лікаря

Бхаша - лікар, який спеціалізується в респіраторної медицині. Вона народилася в Індії, але у віці дев'яти років переїхала разом із сім'єю в британське місто Дербі.

Діюча «Міс Англія» Бхаша Мукхерджі, яка завоювала корону королеви краси в серпні минулого року, відмовилася від «королівських повноважень» і повернулася до своєї основної професії лікаря, щоб боротися з коронавірусом, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

24-річна Бхаша збиралася призупинити медичну кар'єру, щоб, як і належить «Міс Англії», подорожувати по світу з благодійними цілями. Як пише видання The Sun, коли ситуація з пандемією почала стрімко погіршуватися, Мукхерджі перервала поїздку в Індію і негайно повернулася додому до Великобританії.
«Для мене немає більш підходящого часу бути "Міс Англії" і допомагати Англії, коли вона цього потребує ... Мої колеги розповіли мені, що працюють по 13 годин поспіль сім днів на тиждень. І в нічні зміни працюють теж. Коли я це почула, то відчула себе винуватою ... Я дійсно захотіла повернутися на роботу ... Від "Міс Англії" очікують, що вона буде носити корону і красиво одягатися, але я стежила за новинами і бачила, як росте список померлих в Британії, і не хотіла більше вбиратися. Я вирішила, що мої послуги лікаря знадобляться більше», - заявляє красуня.

Після повернення з Індії дівчина просиділа два тижні на призначеному карантині і вже приступила до роботи на передовій.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...