"Божевільна" і "лякаюча", - чиновник Білого дому про телефонну розмову Трампа з Зеленським

Інформатор, чиї свідчення були представлені Конгресу, визнав, що розмовляв з декількома чиновниками Білого дому, які також ділилися думкою про те, що Трамп порушив закон.

Співробітник Білого дому, який слухав телефонну розмову між Дональдом Трампом і Володимиром Зеленським, назвав цю бесіду «божевільною» і «лякаючою», повідомляє The New York Times, передають Патріоти України.

Зазначається, що неназваний чиновник Білого дому розповів про це інформатору з Конгресу. За його словами, в Білому домі одразу побачили загрозу для Трампа після цієї телефонної розмови.

У президентській адміністрації зверталися до юристів, щоб зрозуміти, як впоратися з можливими проблемами, оскільки розуміли, що Трамп порушив закон, примушуючи іноземну державу почати розслідування щодо громадянина США, керуючись при цьому особистими цілями.

Інформатор, чиї свідчення були представлені Конгресу, визнав, що розмовляв з декількома чиновниками Білого дому, які також ділилися думкою про те, що Трамп порушив закон.

26 вересня комітет з розвідки Палати представників США опублікував скаргу працівника американської розвідки на телефонну розмову президента Дональда Трампа з президентом України Володимиром Зеленським.

Скарга була розсекречена після публікації Білим домом стенограми цієї бесіди. Згідно з розшифровкою розмови, Трамп просив Зеленського відновити розслідування щодо компанії Burisma, з якою пов’язаний син Джо Байдена Хантер. Фактів прямого тиску на Зеленського в документі немає.

Після скандалу навколо розмови Трампа із Зеленським спікер Палати представників Ненсі Пелосі оголосила про запуск процедури імпічменту Дональда Трампа через ймовірний тиск на президента України.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...