"Братні народи": Одіозний нардеп розповів, ким для нього є Ху*ло, і прокоментував візити своїх однопартійців до Москви

Екскерівник Адміністрації Януковича переконаний, що "іншого шляху немає".

Сергій Льовочкін, один з лідерів ОПЗЖ, прокоментував візити своїх однопартійців до Москви та відповів на запитання про те, ким особисто він вважає президента РФ Володимира Путіна, передають Патріоти України з посиланням на НВ.

Льовочкін на прохання кореспондента пояснив, навіщо представники ОПЗЖ — зокрема Віктор Медведчук і Юрій Бойко — періодично літають до Москви та зустрічаються з першими особами РФ, у т.ч. Володимиром Путіним. «Ніхто в Україні не заперечує, що потрібен діалог. Ніхто не заперечує, що Росія ще недавно була першим торговим партнером. Ніхто не сперечається з тим, що Росія як ринок цікава для українських підприємств. Ніхто не сперечається з тим, що український і російський народи — народи з одного кореня, слов’янські народи, братні народи», — заявив нардеп ОПЗЖ.

За його словами, «потрібно продовжувати діалог, яким би складним він не був, потрібно домагатися компромісів і конкретних рішень в інтересах людей». «Насамперед — мир, економічне співробітництво. Єдиний правильний шлях — діалог і пошук шляхів вирішення конфлікту. Іншого шляху немає», — завершив свою думку Сергій Льовочкін.

Після цього журналіст поцікавився у політика, ким для нього в такому випадку є Володимир Путін. «Президент Російської Федерації», — коротко відповів Льовочкін.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...