"Братушкам" по макушках: Найманця з Сербії, що воював на Донбасі, перевели в розряд "біоматеріалів"

Стало відомо про ліквідацію на Донбасі двох бойовиків НЗФ: громадянина Сербії Сергія Сухарева і громадянина РФ Ігоря Адбулвалеева.

Про це повідомив офіцер ЗСУ і блогер Анатолій Штефан ("Штірліц"), передають Патріоти України.

"200_бригада 04.04.19 поповнилася черговим бійцем Сухарєв Сергій (хвороба), найманець з Сербії", - написав офіцер.

Днем раніше було ліквідовано найманця із Росії. "200_бригада 03.04.19 поповнилася черговим бійцем Абдулвалеев "Абдула" Ігор з Челябінська рф. У бойових діях проти України брав участь з 2014 року, в боях за Донецький аеропорт, зараз "мл.л-т" - ОШБ РГ "ДНР", в/ч 08830", - йдеться у повідомленні.

Відомо, що Абдулвалеев з листопада 2014 року занесений в базу "Миротворця". Бойовик НЗФ нагороджений медаллю "за бойові заслуги".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...