Брехлива Меган: Оприлюднено документ, який спростовує її слова про весілля з принцом Гаррі

За словами колишнього співробітника канцелярії архієпископа Кентберберійского, який виписував ліцензію на шлюб герцога і герцогині Сассекських, «раннє весілля», найімовірніше, було простою репетицією.

У мережі з'явився документ, який доводить, що Меган Маркл сказала неправду, заявивши в інтерв'ю Опрі Уїнфрі, що вони з принцом Гаррі насправді одружилися у дворі Ноттінгем-котеджу на території Кенсінгтонського палацу за три дні до пишного весілля, яке була влаштоване у Віндзорі 19 травня 2018 року, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

Вона стверджувала, що ніхто більше при цьому не був присутній - були тільки наречений, наречена і вінчав пару архієпископ Кентерберійський. А урочиста церемонія у Віндзорі, яка транслювалася в прямому телеефірі, була, за словами Меган лише "спектаклем" для публіки.

Після її виступу англіканські священики висловили сумніви. Так, за законами церкви на церемонії одруження обов'язково повинні бути присутніми щонайменше два свідка - інакше шлюб не матиме законної сили. Одружена пара також не може одружитися повторно. Тобто або архієпископ Кентерберійський, що вінчав пару у Віндзорі, взяв участь в обмані, або те, що сталося у дворі будинку Меган і Гаррі, весіллям назвати не можна.

У розпорядження британської газети The Sun потрапило свідоцтво про шлюб Меган Маркл і принца Гаррі, де чітко вказана дата і місце весілля - 19 травня, каплиця Святого Георга на території Віндзорського замку. В якості свідків там вказані батько Гаррі принц Чарльз і мати Меган Дорія Регленд. Документ видав за запитом журналістів Головний РАГС Великобританії (General Register Office).

Тим часом колишній співробітник канцелярії архієпископа Кентберберійского Стівен Бортон, який виписував ліцензію на шлюб герцога і герцогині Сассекських, заявив, що Меган явно все «переплутала». За його словами, саме те, що сталося 19 травня, вважається офіційним шлюбом - як за церковними, так і за мирськими законами. «Підозрюю, що вони обмінялися деякими простими клятвами, які, можливо, написали самі, що нині модно. І сказали їх перед архієпископом. Або, що ще більш ймовірно, це була проста репетиція», - висловив свою думку Бортон про «раннє весілля» герцога і герцогині.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...