Брязкаючи зброєю, Ху*ло погрожувало "агресорам" (фото, відео)

​Президент Росії Володимир Путін заявив, що військово-морський флот РФ може дати гідну відсіч "будь-якому агресору".

З такою заявою російський лідер виступив на параді на честь Дня ВМФ у Санкт-Петербурзі 28 липня, передають Патріоти України з посиланням на прес-служба Кремля.

"Наш Військово-морський флот впевнено забезпечує безпеку країни, її національні інтереси і здатний дати гідну відсіч будь-якому агресору. Гарантія цього – унікальні зразки озброєнь. Але головне тут – мужність і вишкіл флотських екіпажів, вірність Андріївському прапору та відданість Батьківщині залишається для них особливим, піднесеним боргом, при виконанні бойових завдань моряки до кінця стоять на бойовий вахті", – заявив президент РФ.Він похвалився, що в 2019 році склад ВМФ поповнять 15 кораблів та бойових катерів, а також оновляться морська авіація та берегові війська. А фрегат "Адмірал Флоту Радянського Союзу Горшков", який стояв у парадному строю, провів у плаванні п'ять місяців та залишив за кормою води чотири океани.

Він згадав про подвиги воїнів гарнізону 30-ї та 35-ї севастопольських берегових батарей у Другій світовій, екіпажу підводного човна "К-19", яка "врятувала світ від трагедії".

"Батьківщина завжди пам'ятала і пам'ятатиме подвиги російських моряків", – додав Путін.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...