"Бруд і відсталість": Воротар осетинського клубу різко пройшовся по російському футболу

Футболіст відверто розповів про відмивання грошей через клуби, які фінансуються з обласних бюджетів.

Воротар владикавказької "Аланії" Ростислав Солдатенко пройшовся по російському футболу, розповівши про корупцію та кумівство, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

В інтерв'ю Sports.ru футболіст відверто висловився про відмивання грошей через клуби, які фінансуються з обласних бюджетів. Крім того, він зазначив, що Росії ще дуже далеко до Європи, де тренери придумують нові тактичні ходи.

"Російський футбол – бруд. До команди прийшов футболіст, а за ним стоять важливі люди і кажуть: "Грати повинен він. Зарплата у нього, умовно, 15 мільйонів рублів, він отримує п'ять, сім – нам, інше – тренеру за те, що його ставить". Зараз у нас повно губернаторських команд – в регіонах, яким раптом знадобився футбол. І через футбол відмивають гроші. Нам дуже далеко до Європи. Поки не буде таких сміливих тренерів, як Спартак (Гогнієв – наставник "Аланії" – ред.), які можуть придумати щось своє і не боятися, нічого у нас не зміниться", – сказав Солдатенко.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...