Британка кинула роботу касирки і розбагатіла на продажу відвертих знімків у мережі

За її словами, вона здогадалася, як можна заробляти гроші завдяки своєму тілу ще під час роботи на курорті.

Англійка розбагатіла на продажу відвертих знімків на платній онлайн-платформі і кинула попередню роботу касира, передають Патріоти України з посиланням на Daily Mail.

24-річна Бет Спідбі (Beth Spidby) працювала в ресторані швидкого харчування взимку і барменом в іспанському місті Магалуф влітку. За її словами, вона здогадалася, як можна заробляти гроші завдяки своєму тілу ще під час роботи на курорті. «Я говорила чоловікам, що якщо вони замовлять коктейль, я покажу їм груди. Після цього вони купували цілий піднос напоїв», - пояснила Спідбі.

Героїня матеріалу розповіла, що після приїзду з Іспанії вона вирішила зареєструватися в соцмережі OnlyFans, користувачі якої отримують доступ до контенту за певну плату.

Спочатку вона публікувала знімки в нижній білизні, а зараз розміщує і оголені фотографії. Таким чином Спідбі заробляє від 10 до 15 тисяч фунтів стерлінгів щомісяця. «Якби я не витрачала стільки грошей, можливо, вже змогла б стати мільйонеркою», - зізналася модель.

Вона також додала, що у неї є багато відданих фанатів, які платять не тільки за відверті кадри, а й за те, щоб поспілкуватися з нею.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...