Куховарська книга вийде 29 березня. Її можна буде скачати безкоштовно.
Британський кухар Райан Райлі розробив спеціальні рецепти для людей, які втратили відчуття смаку після COVID-19. Про це повідомляє CTV News, передають Патріоти України.
У помітної частки людей, які перенесли COVID-19, слабшає відчуття запаху і смаку. При цьому в деяких випадках звичайна їжа починає викликати у них огиду. Ці симптоми можуть зберігатися протягом декількох місяців після одужання.
При винаході нових рецептів Райлі співпрацював з британськими дослідниками COVID-19. «Продукти на зразок часнику, цибулі або яєць викликають огиду у багатьох людей з довгим COVID, - розповідає кухар. - Тому нам довелося шукати заміну цих інгредієнтів, щоб створити смачні рецепти».
Куховарська книга Райлі, в якій зібрані страви для перехворілих COVID-19, вийде 29 березня. Її можна буде скачати безкоштовно.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.
14 вересня за новим церковним календарем (27 вересня за старим) - Воздвиження Хреста Господнього, нагадують Патріоти України. Свято пов'язане з ім'ям рівноапостольної Олени, матір'ю імператора Костянтина, яка, згідно з церковним переказом, відшукала Хр...
Різдво Пресвятої Богородиці віруючі за новим стилем відзначають 8 вересня. І цей день вважається дуже сильним енергетично, а молитви мають особливу потужність. За однією з традицій жінки, у яких немає дітей, накривають святковий стіл і запрошують бідни...