"Будешь сидеть на скамье подсудимым вместе с Путиным! Беги отсюда… До Гааги добежишь обязательно", - Гончаренко довів до істерики голову російської делегації в ПАРЄ

Толстой пристав до українця, коли той давав коментар російським пропагандистам.

Депутат Верховної Ради і представник України Олексій Гончаренко в кулуарах ПАРЄ жорстко відчитав віце-спікера російської Держдуми Петра Толстого, передають Патріоти України.

Толстой пристав до українця, коли той давав коментар російським пропагандистам. "Вы же образованные люди. У вас, наверное, есть дети. Вам не все равно, что творится? Вы знаете, что он (Путин - ред.) убивает наших детей?... Вы знаете, что сотни людей (пленных украинцев - ред.) находятся в тюрьме, и вы над ними издеваетесь?" - намагався достукатися український депутат до "журналістів" РФ.

У цей момент Толстой почав хапати Гончаренка, закликаючи того "заспокоїтися". Він також згадав про отруту "Новачок", яким ГРУ травило британський Солсбері. Однак український нардеп не злякався. "Меня трогать не нужно!... Ты будешь сидеть на скамье подсудимым вместе с Путиным! Беги отсюда, беги, беги… Будешь бежать - до Гааги добежишь обязательно", - кричав Гончаренко в спину тікаючому віце-спікеру Держдуми РФ.

Після цього помилку Толстого повторив комуніст з Держдуми Леонід Калашников. Він також відкрив рот на Гончаренка і швидко пошкодував. "Подонок и негодяй ты! Будешь в Гааге вместе с Путиным и всей своей бандой обязательно!" - пообіцяв український депутат.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...