Будні скреп: 35-річний росіянин зґвалтував і вбив 13-річну дівчинку, закопавши тіло в лісі (фото, відео)

У пошуках Лізи брали участь понад 600 осіб, в тому числі співробітники МНС, поліції, слідчі, місцеві жителі, волонтери пошукового загону "Ліза Алерт". Водолази шукали в річці.

У селі Тамбовської області (Росія) було знайдено тіло 13-річної Лізи Чернової - її згвалтували і вбили, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

"7 березня в селі Бокіно Тамбовської області була дискотека, присвячена жіночому дню. І Ліза Чернова вмовила маму відпустити її з умовою, що вона вийде з неї до 22:00 і подзвонить мамі, коли піде додому. Дівчинку зрозуміти можна. У селі не так багато розваг. І ніхто не знав, що може статися...", - йдеться в повідомленні.

За словами однокласників, Ліза вийшла з дискотеки приблизно о 22:00. Їй пропонували проводити, однак вона відмовилася. Дівчинка подзвонила мамі, та їй відповіла, а батько пішов їй назустріч. Мама незабаром передзвонив, але на дзвінки ніхто не відповідав. Свідки потім говорили, що чули крики.

Підозрюваний у вбивстві дівчинки був затриманий 9 березня. Затриманий - 35-річний Олександр Ліпатов. Він розповів, що взяв у родичів автомобіль і вирішив покататися по селу. Коли чоловік побачив дівчину на дорозі, захотів здивувати маневром, проте випадково збив її. Ліпатов злякався, що вона померла, закинув тіло в багажник, після чого викинув в річку.

У пошуках Лізи брали участь понад 600 осіб, в тому числі співробітники МНС, поліції, слідчі, місцеві жителі, волонтери пошукового загону "Ліза Алерт". Водолази шукали в річці. Адже вбивця говорив, що викинув тіло в річку.

Як з'ясувалося, чоловік брехав. Тело дівчинки виявили в лісі під Котовськом. Там його і закопав вбивця.

Експерти відзначили, що травми, які виявили на тілі дівчинки, з більшою ймовірністю виключають версію підозрюваного про нібито ДТП. Судмедексперти виявили у дитини черепно-мозкову травму, синці на обличчі. За попередніми даними, причиною її смерті стала механічна асфіксія.

"Характер і локалізація тілесних ушкоджень на тілі жертви з більшою ймовірністю виключають версію підозрюваного про дорожньо-транспортну пригоду, що відбулася", - підкреслили в СУ СК РФ по Тамбовській області.

Напередодні, за словами слідчих, підозрюваний тепер уже у вбивстві все-таки вказав місце, де закопав тіло жертви - це ліс під Котовськом. Сам він, житель цього міста. Труп знайшли на глибині півтора метра в землі. Вбивця замаскував місце так, що виявити поховання випадково було просто неможливо.

"Місцеві жителі, так і правоохоронці не виключають, що підозрюваний плутається в свідченнях, намагаючись приховати більш тяжкий злочин. Адже, за словами деяких очевидців, разом з Ліпатовим в той вечір ніби як були ще троє осіб. Тому не виключено, що в кримінальній справі можуть з'явитися нові фігуранти", - йдеться в повідомленні.

Батьки вбитої не вірять словами підозрюваного і сподіваються на об'єктивне розслідування. Заяву про зникнення Лізи вони подали в поліцію тільки вранці, а всю ніч намагалися знайти доньку самостійно. Кажуть, що Ліза ніколи не спізнювалася і завжди поверталася в обумовлений час.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...