Будні скреп: На Росії штурм квартири судді СОБРом закінчився вбивством школяра (фото)

Увечері 7 березня в російському місті Колпіно був застрелений 15-річний підліток Владислав Байдак. До вбивства може бути причетний син місцевого судді.

У російському місті Колпіно, що під Санкт-Петербургом, увечері 7 березня сталося гучне вбивство. На сходовій клітці був застрелений 15-річний школяр Владислав Байдак. Про це повідомив російський новинний Telegram-канал 112, передають Патріоти України.

Труп хлопчика з вогнепальним пораненням був виявлений близько 21:00 на сходовому майданчику багатоквартирного будинку за адресою вул. Іжорського батальйону, 4. За попередніми даними, його застрелили з мисливського карабіна.

За даними ресурсу, загиблий був на вечірці (так зваійої "вписці") у 15-річного Артема Саяпіна, який є сином судді Третього Касаційного суду Віталія Саяпіна. Зі слів свідків, саме він скоїв убивство, після чого забарикадувався в квартирі.Повідомляється також, що СОБРу довелося штурмом брати квартиру, в якій, як передбачалося, закрився вбивця. За попередніми даними, поліція все ще не заарештувала сина судді. Він в розшуку. Фото вбитого хлопчика і передбачуваного вбивці оприлюднив Telegram-канал "Mash на мийці"."15-річний хлопчик захоплювався футболом, вболівав за Зеніт, стрімив хокейні матчі, недавно виклав статтю про силу посмішки. У друзях у нього значиться Артем Саяпін - теж 15 років", - розповів ресурс про загиблу дитину.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...