Будьте обережні! - На Україну обрушилася потужна негода (фото, відео)

В Україні погіршились погодні умови, по всій країні бушує негода, йде дощ, а сильний вітер валить дерева.

Про небезпеку попереджає прес-служба ДСНС, передають Патріоти України.

За повідомленням Укргідрометцентру, у зв'язку із переміщенням активного циклону, очікуються опади у вигляді дощу та мокрого снігу у західних областях, вдень у південно-східних областях місцями значні опади. По всій Україні, крім північно-східної частини, прогнозують сильний вітер 25-28 м/с.

В Карпатах - сніг, який спричинить сильну хуртовину, на дорогах снігові замети, ожеледиця, пориви вітру 40 м/с.

Вночі та вранці 24 лютого по північно-західним районам Чорного моря очікується сильний вітер 25-28 м/с, висота хвиль 30-40 дм; на Азовському морі вдень 24 лютого сильний вітер 25-28 м/с, висота хвиль 15-20 дм, місцями значні опади.

"24 лютого внаслідок ускладнення погодних умов (опади та пориви вітру) через спрацювання автоматичної системи захисту ЛЕП знеструмлено 251 населений пункт", – йдеться в повідомленні ДСНС.

Біди негода накоїла в семи областях. Зокрема, у Львівській області без світла залишилися 70 населених пунктів, Івано-Франківській - 69, Тернопільській - 65, Волинській - 23, Чернівецькій - 12 та Рівненській - 1.

"24.02.2020 о 03:30. Шегині. Будьте обережні від пориву вітру падають дерева", - написав керівник ГО "Варта1" Ігор Зінкевич, у Facebook.

Він, також, повідомив, що на трасі Київ - Чоп сталося ДТП, автомобіль зніс парапет, постраждали люди.

У Києві, на вулиці Брожко трохи підтопило вулицю, там відкриті люки.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...