Про це заявив доктор медичних наук Євген Брюн, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.
Він наголосив, що потрібно дати організму переробити старий алкоголь. "Це смертельно небезпечна штука, не можна нашаровувати новий алкоголь, поки не перероблений старий. І потрібно пам'ятати, що алкоголь в організмі людини переробляється від трьох днів до трьох тижнів", – наголосив Брюн.
Він додав, що похмілля – це залишкова алкоголізація. За словами Брюна, врівноважити організм допоможуть міцні бульйони, кефір, а також капустяний розсіл.
25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...
За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...