Про це заявив доктор медичних наук Євген Брюн, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.
Він наголосив, що потрібно дати організму переробити старий алкоголь. "Це смертельно небезпечна штука, не можна нашаровувати новий алкоголь, поки не перероблений старий. І потрібно пам'ятати, що алкоголь в організмі людини переробляється від трьох днів до трьох тижнів", – наголосив Брюн.
Він додав, що похмілля – це залишкова алкоголізація. За словами Брюна, врівноважити організм допоможуть міцні бульйони, кефір, а також капустяний розсіл.
14 вересня за новим церковним календарем (27 вересня за старим) - Воздвиження Хреста Господнього, нагадують Патріоти України. Свято пов'язане з ім'ям рівноапостольної Олени, матір'ю імператора Костянтина, яка, згідно з церковним переказом, відшукала Хр...
Різдво Пресвятої Богородиці віруючі за новим стилем відзначають 8 вересня. І цей день вважається дуже сильним енергетично, а молитви мають особливу потужність. За однією з традицій жінки, у яких немає дітей, накривають святковий стіл і запрошують бідни...