Про це заявив доктор медичних наук Євген Брюн, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.
Він наголосив, що потрібно дати організму переробити старий алкоголь. "Це смертельно небезпечна штука, не можна нашаровувати новий алкоголь, поки не перероблений старий. І потрібно пам'ятати, що алкоголь в організмі людини переробляється від трьох днів до трьох тижнів", – наголосив Брюн.
Він додав, що похмілля – це залишкова алкоголізація. За словами Брюна, врівноважити організм допоможуть міцні бульйони, кефір, а також капустяний розсіл.
На свято можна приготувати прості страви, які не вдарять по фігурі. У неділю, 23 червня, цьогоріч відзначатиметься Трійця – 50-й день після Великодня (Воскресіння Христове). Традиційно меню на Паску жирне, у ньому багато м'ясних страв, оскільки до свя...
Провідна або поминальна неділя, проводи, провідки, гробки, опроводи, радониця, дарна неділя, радниця, Томина неділя – все це назви однієї і тої ж традиції – згадувати душі померлих в першій після Великодня недільний день. Провідна неділя 2025 року у хр...