Будьте обережні! Названо смертоносні "аксесуари" в авто

Їх використання може коштувати вам життя...

Іноді автомобільні аксесуари дозволяють перетворити стандартне авто в унікальний екземпляр, який відповідає всім вимогам свого власника. Однак бувають випадки, коли аксесуари тільки шкодять і можуть бути небезпечні для життя, передають Патріоти України з посиланням на Авто Dream.

Водіям не рекомендується використовувати ліфт-комплект, який зміщує центр ваги автомобіля. Відповідно до законів фізики, цей комплект робить транспортний засіб менш стійким.

Також слід забути про кольорові протитуманні фари. Експерти з'ясували, що протитуманні фари не білого кольору можуть відволікати зустрічних водіїв, тим самим підвищуючи ризик зіткнення.

Екрани телевізорів в транспортному засобі створені тільки для розваги пасажирів. Не рекомендується використовувати їх водіям, вони відволікають від дороги і можуть спровокувати ДТП. Навіть в разі, якщо водій відволікся на секунду, це може призвести до сумних наслідків.Це ж можна сказати і про навігатори, які були створені для того, щоб допомогти водіям орієнтуватися на місцевості. Однак статистика показує, що відсоток водіїв, які відволікаються під час водіння, вище серед користувачів GPS, ніж серед користувачів карт.

Напої не належать до аксесуарів, але водії дуже часто купують спеціальні прилади для утримування чашок. Напої, які містяться в таких чашках, становлять небезпеку для водія. Іноді аксесуари не витримують напруги і розливають напій, який відволікає водія і призводить до незворотних наслідків. Саме тому підставки для напоїв потрапляють під заборону.

Музичний клаксон також відноситься до аксесуарів, які не бажано мати водієві. Відтворення музичних композицій замість звичайного гудка може відвернути водія, а не попередити його про небезпеку. Найчастіше такі помилки призводять до фатальних наслідків.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...