Така їжа перетворюється на отруту.

Багато людей навіть не здогадуються про те, що деякі продукти харчування категорично не можна гріти у мікрохвильовій печі. І на це є відразу кілька причин, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.
По-перше, такі продукти можуть повністю втратити свої смакові якості і цінність. А по-друге, вони можуть завдати істотної шкоди організму людини.
Так, в мікрохвильовій печі не можна нагрівати пластикову тару. Все тому що вона не витримує високих температур і може просто розплавитися. Крім того пластик при нагріванні виділяє шкідливі хімічні речовини, які шкодять організму людини.
Також бажано не нагрівати страви, до складу яких входить гострий перець. Перець є гострим завдяки знаходиться в ньому речовини - капсаїцину. Під впливом високих температур, ця речовина починає випаровуватися. Якщо людина ненавмисно вдихне ці пари, то отримає сильне печіння в очах і горлі.
Поганою ідеєю також є нагрівання в мікрохвильовій печі яєць. Тому що вони можуть в цей момент просто вибухнути. Виявляється, що жовток нагрівається набагато швидше, ніж білому і це власне і провокує вибух.
Не можна повторно нагрівати картопля в мікрохвильовці. Вся справа в тому, що крохмаль починає розпадатися, що в свою чергу призводить до відкладення жирів. Картоплю треба готувати без фольги і після цього якомога швидше поставити в холодильник, якщо її не відразу будуть вживати.
Також не варто розігрівати грудне молоко, тому що після цього воно втрачає будь-яку цінність для малюка. Крім того пляшечка з молоком буде розігріватися нерівномірно, тому в деяких місцях буде занадто гаряче, що може викликати опік у дитини.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.
На свято можна приготувати прості страви, які не вдарять по фігурі. У неділю, 23 червня, цьогоріч відзначатиметься Трійця – 50-й день після Великодня (Воскресіння Христове). Традиційно меню на Паску жирне, у ньому багато м'ясних страв, оскільки до свя...
Провідна або поминальна неділя, проводи, провідки, гробки, опроводи, радониця, дарна неділя, радниця, Томина неділя – все це назви однієї і тої ж традиції – згадувати душі померлих в першій після Великодня недільний день. Провідна неділя 2025 року у хр...