Будьте обережні! "ПриватБанк" попередив українців про проблеми

Державний Приватбанк попередив всіх українців про те, що в умовах карантину будуть введені нові функції.

В умовах розповсюдження смертельно небезпечного коронавіруса державний банк Приватбанк робить все, щоб убезпечити своїх клієнтів від спілкування з іншими людьми. Адже це може бути дуже небезпечно. Так в прес-службі банку запропонували користувачам відмовитися від обов'язкової друку паперових чеків в POS-терміналах і пояснили, як буде працювати нововведення, передають Патріоти України.
Як розповідають представники банку, що тепер всі чеки будуть друкуватися виключно на прохання самого клієнта. Як раніше це було, що вони друкувалися по умовчання - більше не буде.

Таким чином, після того як пройшла авторизація і покупка була оплачена на екрані POS-терміналу з'явиться питання, друкувати чек чи ні. Касир зможе вибрати потрібний варіант.

Як повідомляється, що таке нововведення буде мати відразу кілька позитивних сторін. По-перше, на друкування чеків, а точніше їх відсутність, можна зберегти просто величезна кількість паперу. А це значить, що будуть збережені дерева.
Також через чек є ймовірність підхопити коронавірус. Адже чек передається з рук касира в руки клієнта. Тому це ще один аргумент на користь того, що чек друкувати не потрібно.
У банку також відзначили, що за статистикою чек потрібен був лише в 5% випадків. А реальна потреба в чеку потрібна, якщо цей товар продається з гарантією.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...