"Будьте сміливіші, не читайте - дійте": Нардепка закликала владу відмовитись від "червоних ліній" і піти на умови Кремля (відео)

Вона заявила, що війна триває нібито через те, що високопоставлені особи в Україні на цьому заробляють.

Нардепка від проросійської партії ОПЗЖ в ефірі ток-шоу "Свобода слова Савіка Шустера" закликала Київ погодитися на всі вимоги Москви по Донбасу. Відео її заяви було оприлюднено на офіційному акаунті програми в Facebook "Шустер LIVE", передають Патріоти України.

"Ви позбудьтеся від цього комплексу неповноцінності. Це тема Порошенка - воювати ... Він спочатку підписав мінські угоди, а тепер вони все нам розповідають, як їх читати. Це безальтернативний сьогодні документ! (...) У нас є єдина дорожня карта. Досить її читати зверху вниз, знизу вгору! Порошенко до кінця вам буде виставляти "червоні лінії", ви буде копати, він сам ляже на ті блокпости, якщо не дай Бог у нас ... почнуться натяки до миру. Перестаньте боятися забаганок Кремля, ще чогось. Ми повинні перестати розповідати всі ці казки ... У нас є мінські угоди, є нормандський формат. Не потрібно думати, яких ми посадимо там красивих або непривабливих на переговорах! Вирішили? (...) Сідайте і домовляйтеся! І коли ми домовимося ... ось тоді вже не потрібно буде боятися ні похвали Кремля, ні критики", - сказала Королевська.

Вона заявила, що війна триває нібито через те, що високопоставлені особи в Україні на цьому заробляють. "Будьте сміливіше! Або дійте, або пишіть заяву і йдіть ... Ви почали говорити з Путіним, у вас вийшло звільнити військовополонених, так продовжуйте, дійте, і тоді буде результат. А поки ви будете всіх слухати і боятися, ваша каденція закінчується, і ще країна буде п'ять років у війні", - закликала нардепка.

Варто відзначити, що Кремль вимагає від Києва проведення місцевих виборів в окупованих районах Донбасу до повернення кордону під контроль України. Також влада РФ хоче внесення до Конституції України особливого статусу Донбасу і повної амністії бойовиків "Л/ДНР".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...