Будьте завбачливими: На Одещині через новорічну гірлянду згорів будинок

За інформацією пожежників, причиною загоряння стало коротке замикання електропроводки новорічної гірлянди.

В Одеській області через коротке замикання електропроводки новорічної гірлянди повністю згорів житловий будинок. Про це повідомляє пресслужба ДСНС в Одеській області, передають Патріоти України.

"27 грудня о 03:40 до Служби порятунку надійшло повідомлення про загоряння житлового будинку за адресою: Овідіопольський район, с. Молодіжне, СК "Восход", 1 масив, 1 лінія, 38 ділянку. По прибуттю на місце виклику рятувальники встановили загоряння одноповерхового житлового будинку відкритим полум'ям по всій площі", - йдеться в повідомленні.
За інформацією пожежників, загоряння було локалізовано в 4:32, а ліквідувати його вдалося лише через майже півтори години - о 05:04.

"В результаті пожежі знищено будівлю на площі 100 м2. Ймовірна причина пожежі - коротке замикання електропроводки новорічної гірлянди, збиток встановлюється. Врятовано поруч розташовану господарську споруду на суму - 100 тис. грн. Загиблих і постраждалих немає", - сказано також у тексті повідомлення.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...