Фахівці рекомендують ввести в свій раціон абрикоси людям, які страждають серцево-судинними захворюваннями, хворобами нирок. Також лікарі рекомендують його вживати жінкам, особливо під час вагітності.
Фахівці відзначають, що абрикос – продукт низькокалорійний, але при цьому в ньому великий вміст корисних речовин, які знижують холестерин і підвищують загальний тонус всього організму. Також абрикос очищає організм від шлаків і токсинів.
Лікарі рекомендують вживати цей фрукт, так як він є профілактикою захворювань серцево-судинної системи і нирок.
Дієтологи радять абрикоси людям, які борються із зайвою вагою. Крім цього, абрикос може підвищити настрій і знизити тривожність, відзначають фахівці.
На свято можна приготувати прості страви, які не вдарять по фігурі. У неділю, 23 червня, цьогоріч відзначатиметься Трійця – 50-й день після Великодня (Воскресіння Христове). Традиційно меню на Паску жирне, у ньому багато м'ясних страв, оскільки до свя...
Провідна або поминальна неділя, проводи, провідки, гробки, опроводи, радониця, дарна неділя, радниця, Томина неділя – все це назви однієї і тої ж традиції – згадувати душі померлих в першій після Великодня недільний день. Провідна неділя 2025 року у хр...