Фахівці рекомендують ввести в свій раціон абрикоси людям, які страждають серцево-судинними захворюваннями, хворобами нирок. Також лікарі рекомендують його вживати жінкам, особливо під час вагітності.
Фахівці відзначають, що абрикос – продукт низькокалорійний, але при цьому в ньому великий вміст корисних речовин, які знижують холестерин і підвищують загальний тонус всього організму. Також абрикос очищає організм від шлаків і токсинів.
Лікарі рекомендують вживати цей фрукт, так як він є профілактикою захворювань серцево-судинної системи і нирок.
Дієтологи радять абрикоси людям, які борються із зайвою вагою. Крім цього, абрикос може підвищити настрій і знизити тривожність, відзначають фахівці.
14 вересня за новим церковним календарем (27 вересня за старим) - Воздвиження Хреста Господнього, нагадують Патріоти України. Свято пов'язане з ім'ям рівноапостольної Олени, матір'ю імператора Костянтина, яка, згідно з церковним переказом, відшукала Хр...
На свято можна приготувати прості страви, які не вдарять по фігурі. У неділю, 23 червня, цьогоріч відзначатиметься Трійця – 50-й день після Великодня (Воскресіння Христове). Традиційно меню на Паску жирне, у ньому багато м'ясних страв, оскільки до свя...