Будьте здорові! Які продукти з городу найтоксичніші

Залишкові пестициди сьогодні дуже часто містяться в продуктах харчування. Особливу обережність слід проявляти з фруктами і овочами, в яких може бути зашкалююча концентрація хімікатів.

Деякі з вирощуваних на городі продуктів можуть накопичувати значні кількості пестицидів. Самі схильні до накопичення токсинів продукти - це горох і насіння соняшнику, передають Патріоти України з посиланням на NewsYou.

Використання пестицидів широко поширене серед сучасних сільгоспвиробників - отруйні речовини використовуються для боротьби з хворобами та комахами-шкідниками. Пестициди проникають в рослини, разом з якими потрапляють в людський організм, провокуючи найрізноманітніші проблеми зі здоров'ям.

Залишкові пестициди сьогодні дуже часто містяться в продуктах харчування. Особливу обережність слід проявляти з фруктами і овочами, в яких може бути зашкалююча концентрація хімікатів. Дуже багато залишкових токсинів в горосі і насінні соняшнику - тобто, і в соняшниковій олії. Це пояснюється тим, що перед прибиранням соняшник і горох обробляють спеціальними речовинами, щоб зберегти урожай.

Фахівці порадили купувати тільки горох, вирощений за технологіями органічного сільгоспвиробництва, а соняшникову олію купувати виключно у перевірених постачальників.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...