Будьте здорові! Який продукт зруйнує "поганий" холестерин

Цей харчової інгредієнт допомагає при різних проблемах.

Мед дуже корисний продукт, який слід регулярно вживати в їжу. Мед має багато корисних властивостей для організму людини, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

  • Знижує рівень холестерину
Мед досить низькокалорійний і його можуть вживати люди з діабетом, замінивши їм цукор. Також він важливий для тих, хто хоче схуднути і стежить за своїм харчуванням.
  • Багатий антиоксидантами
Завдяки цьому мед регулює високий кров'яний тиск. Він чистить організм зсередини, допомагаючи шкірі стати гладкою. Фахівці радять з'їсти ложку меду вранці натщесерце, запиваючи склянкою теплої води. Такий рецепт покращує травлення.
  • Загоюючий ефект
Мед діє як каталізатор при загоєнні ран, подряпин і опіків. Його можна нанести на поранений ділянку шкіри, щоб загоїти його. Від цього шкоди не буде.
  • Лікування
Даний продукт для лікування застуди використовували ще наші предки. Він допомагає від кашлю, якщо мед змішати з імбиром і приймати дітям і дорослим. Корисний також чай з медом, коли болить горло.
  • Підвищує енергію

Мед містить натуральний цукор і легко згоряє. Щоб відчувати себе краще, можна щодня вживати мед.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...