Будьте здорові! Його ставили в гробницях високопоставлених вельмож: Фрукт, який зміцнює серце

Найголовніша цінність цього маслянистого фрукта з непримітним смаком - це достаток вітамінів, мінералів і корисних для людського організму кислот.

Авокадо сприятливо впливає на роботу серця. Цей фрукт ставили в гробниці високопоставлених вельмож ще в 750 році до нашої ери, про що свідчать недавні розкопки. Сьогодні його можна купити практично в будь-якому супермаркеті, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

"Найголовніша цінність цього маслянистого фрукта з непримітним смаком - це достаток вітамінів, мінералів і корисних для людського організму кислот. Всі ці елементи є потужною зброєю проти таких серйозних захворювань як рак, створюючи бар'єр вільним радикалам, захищаючи клітини і виводячи токсини, вони витісняють "поганий" холестерин, очищаючи судини і покращуючи роботу серця", - йдеться в повідомленні.

Більш того, авокадо покращує травлення, позбавляє від закрепів, покращує зір і знижує рівень цукру в крові. У ньому містяться мононенасичені жири, які розщеплюють шкідливі насичені жири і не дають їм осісти на талії у вигляді зайвих кілограмів всупереч поширеним страхам про шкідливу для фігури калорійності авокадо.
Якщо вживати авокадо в невеликих кількостях регулярно, то можна продовжити молодість завдяки вмісту в ньому вітамінів А і Е, так необхідні нашій шкірі. Корисний авокадо і для чоловічої сили, роблячи сперматозоїди живучими і підвищуючи їх вироблення. Вагітним жінкам авокадо не менше корисний, він запобігає розвитку вроджених вад плоду завдяки високому вмісту в цьому фрукті фолієвої кислоти.

Важливий авокадо і для раціону дитини, так як він покращує мозковий кровообіг, полегшуючи процес навчання, і сприяє засвоєнню кальцію в організмі, зміцнюючи кістки. Саме тому авокадо варто додавати в свій раціон і літнім людям.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...