Будьте здорові! Лікарка пояснила, чим жирна їжа допоможе при COVID-19

Сотні тисяч людей щодня заражаються коронавірусом, і приблизно така ж кількість одужує. Для того щоб прискорити цей процес, людям потрібно звертати особливу увагу на продукти харчування.

Кандидат медичних наук Олена Яровова повідав про те, що дієта пацієнта з коронавірусом обов'язково повинна включати жири, які належать до категорії корисних, передають Патріоти України з посиланням на NewsYou.

Вони повинні бути як тваринного, так і рослинного походження. Наприклад, корисні жири входять до складу авокадо - це один з найцінніших фруктів в цьому плані. Велику увагу потрібно приділяти і різним видам масел, включаючи лляне, оливкове і вершкове.

А ось від солодких продуктів, випічки і тому подібних кулінарних виробів на час лікування коронавіруса краще зовсім відмовитися, оскільки вони можуть затягнути процес одужання і послабити організм.
Також лікар порекомендувала не забувати про білкову їжу, включаючи куряче м'ясо, рибу і креветки, налягати на різного роду крупи, фруктові та овочеві салати.
Обов'язково на столі пацієнта має бути присутня зелень.
В цілому, хороший апетит свідчить про те, що людина стійко йде на поправку.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...