Професор Пекінського університету китайської медицини Чжан Чуньжун розвіяв популярний міф про користь яблук, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.
За інформацією, яблука не можна їсти з бататом і іншими багатими крохмалем продуктами. Крохмаль провокує виділення кислот, тому таке поєднання може привести до захворювань шлунково-кишкового тракту.
Небезпека яблук полягає не тільки в їх комбінації з крохмалем. Якщо вживати яблука (як і інші фрукти) після ситного обіду, у людини може виникнути посилення стурбованості. Це призводить до розладу травлення. Також можливе загострення гастриту, особливо з підвищеною кислотністю, і панкреатиту (за рахунок яблучної кислоти), вважають медики.
14 вересня за новим церковним календарем (27 вересня за старим) - Воздвиження Хреста Господнього, нагадують Патріоти України. Свято пов'язане з ім'ям рівноапостольної Олени, матір'ю імператора Костянтина, яка, згідно з церковним переказом, відшукала Хр...
Різдво Пресвятої Богородиці віруючі за новим стилем відзначають 8 вересня. І цей день вважається дуже сильним енергетично, а молитви мають особливу потужність. За однією з традицій жінки, у яких немає дітей, накривають святковий стіл і запрошують бідни...