Професор Пекінського університету китайської медицини Чжан Чуньжун розвіяв популярний міф про користь яблук, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.
За інформацією, яблука не можна їсти з бататом і іншими багатими крохмалем продуктами. Крохмаль провокує виділення кислот, тому таке поєднання може привести до захворювань шлунково-кишкового тракту.
Небезпека яблук полягає не тільки в їх комбінації з крохмалем. Якщо вживати яблука (як і інші фрукти) після ситного обіду, у людини може виникнути посилення стурбованості. Це призводить до розладу травлення. Також можливе загострення гастриту, особливо з підвищеною кислотністю, і панкреатиту (за рахунок яблучної кислоти), вважають медики.
На свято можна приготувати прості страви, які не вдарять по фігурі. У неділю, 23 червня, цьогоріч відзначатиметься Трійця – 50-й день після Великодня (Воскресіння Христове). Традиційно меню на Паску жирне, у ньому багато м'ясних страв, оскільки до свя...
Провідна або поминальна неділя, проводи, провідки, гробки, опроводи, радониця, дарна неділя, радниця, Томина неділя – все це назви однієї і тої ж традиції – згадувати душі померлих в першій після Великодня недільний день. Провідна неділя 2025 року у хр...