Будьте здорові! Може викликати рак, або Що не треба додавати в чай

Існує ряд продуктів, які не можна додавати в чай, так як вони втрачають свої поживні властивості, а значить не приносять організмові ніякої користі.

Чай - це популярний і корисний гарячий напій, який відомий у багатьох країнах. Але є деякі особливості при його приготуванні. Так, багато хто любить додавати в чай різні фрукти, мед. Але лікарі запевняють, що не всі ці добавки можуть позитивно позначитися на здоров'ї людини. Тому з ними потрібно бути особливо акуратними, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

Існує ряд продуктів, які не можна додавати в чай, так як вони втрачають свої поживні властивості, а значить не приносять організмові ніякої користі.
Перше, що не рекомендується додавати в чай це цукор. Справа в тому, що він значно уповільнює метаболізм і призводить до набору зайвої ваги. Також надлишок цукру в організмі може привести до цукрового діабету. Це дуже небезпечне захворювання, які не лікується. Стан здоров'я в такому випадку можна підтримувати тільки за допомогою інсуліну.

Не радять додавати в цей напій і лимон, тому що висока температура вбиває в червоних цитрусових всі їхні властивості - крім кислуватого смаку ви нічого не отримаєте.

А ось додавання молока значно знижує рівень антиоксидантів у чаї. Саме вони надають на організм позитивний ефект і можуть боротися з багатьма захворюваннями. Тому від такої англійської звички додавання молока краще відмовитися.
У гарячий чай також не слід додавати мед, так як при високій температурі він перетворюється на канцероген - шкідливо для здоров'я поєднання.

Найкраще пити натуральний чай в чистому вигляді. Немає обмежень тільки на імбир, який дуже корисний для організму.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...