Такого висновку дійшли вчені з Медичного центру Університету Вандербільта (США), передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.
Зазначається, що вони проаналізували дані 1,4 млн дорослих осіб. Їхні анкети поділили на кілька груп. З'ясувалося, що ті, хто вживав велику кількість продуктів, багатих на клітковину, а також натуральні йогурти, рідше страждали від онкологічних захворювань органів дихання. У них ризик розвитку раку легень знижувався на 33% проти тих, хто не мав у раціоні йогуртів і клітковини.
"Захисний ефект може бути пов'язаний із наявністю у цих продуктах пребіотиків. Ці речовини не засвоюються організмом, проте ефективно стимулюють ріст корисної мікрофлори в кишечнику", – пояснили вчені.
25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...
За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...