Дієтолог Олена Соломатіна розповіла, які продукти дуже негативно позначаються на імунітеті, а які - навпаки позитивно впливають на захисні функції організму, передають Патріоти України.
За словами експерта, є продукти харчування, які містять в собі алергени і канцерогени. Дієтолог повідомила, що навіть самі корисні рослинні олії не повинні піддаватися смаженню. Краще використовувати для зажарювання рафінована олію.
Продукти, які не піддавалися термічній агресивної обробці, більш корисні.
Три продукти, які найбільше гублять імунітет:
Намагайтеся уникати смаження продуктів, адже в цій їжі утворюються канцерогени. Уникайте також вживання тваринного білка - червоного м'яса. Їжа, у складі якої є цукор, блокує утворення білих кров'яних тілець.
Дієтолог назвали супер-продукти для підвищення імунітету:
25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...
За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...