Дієтолог Олена Соломатіна розповіла, які продукти дуже негативно позначаються на імунітеті, а які - навпаки позитивно впливають на захисні функції організму, передають Патріоти України.
За словами експерта, є продукти харчування, які містять в собі алергени і канцерогени. Дієтолог повідомила, що навіть самі корисні рослинні олії не повинні піддаватися смаженню. Краще використовувати для зажарювання рафінована олію.
Продукти, які не піддавалися термічній агресивної обробці, більш корисні.
Три продукти, які найбільше гублять імунітет:
Намагайтеся уникати смаження продуктів, адже в цій їжі утворюються канцерогени. Уникайте також вживання тваринного білка - червоного м'яса. Їжа, у складі якої є цукор, блокує утворення білих кров'яних тілець.
Дієтолог назвали супер-продукти для підвищення імунітету:
14 вересня за новим церковним календарем (27 вересня за старим) - Воздвиження Хреста Господнього, нагадують Патріоти України. Свято пов'язане з ім'ям рівноапостольної Олени, матір'ю імператора Костянтина, яка, згідно з церковним переказом, відшукала Хр...
Різдво Пресвятої Богородиці віруючі за новим стилем відзначають 8 вересня. І цей день вважається дуже сильним енергетично, а молитви мають особливу потужність. За однією з традицій жінки, у яких немає дітей, накривають святковий стіл і запрошують бідни...