Дієтолог Олена Соломатіна розповіла, які продукти дуже негативно позначаються на імунітеті, а які - навпаки позитивно впливають на захисні функції організму, передають Патріоти України.
За словами експерта, є продукти харчування, які містять в собі алергени і канцерогени. Дієтолог повідомила, що навіть самі корисні рослинні олії не повинні піддаватися смаженню. Краще використовувати для зажарювання рафінована олію.
Продукти, які не піддавалися термічній агресивної обробці, більш корисні.
Три продукти, які найбільше гублять імунітет:
Намагайтеся уникати смаження продуктів, адже в цій їжі утворюються канцерогени. Уникайте також вживання тваринного білка - червоного м'яса. Їжа, у складі якої є цукор, блокує утворення білих кров'яних тілець.
Дієтолог назвали супер-продукти для підвищення імунітету:
Провідна або поминальна неділя, проводи, провідки, гробки, опроводи, радониця, дарна неділя, радниця, Томина неділя – все це назви однієї і тої ж традиції – згадувати душі померлих в першій після Великодня недільний день. Провідна неділя 2025 року у хр...
Після Великодня почалася Світла седмиця. Кожен день цього тижня має свої традиції. Цьогоріч 23 квітня східні та західні християни разом відзначають Світлу середу. Про традиції третього дня Світлої седмиці переказують Патріоти України. Далі - мовою ориг...