Будьте здорові! Три неочікувані ознаки того, що ваша печінка повна токсинів

Печінка є одним з органів, що беруть участь в процесі очищення організму.

Правильне функціонування печінки є ключем, щоб насолоджуватися гарною якістю життя. До того ж вона впливає на метаболізм та виробляє деякі гормони, передають Патріоти України з посиланням на Ukr.Media.

Отже, ось основні ознаки, що вказують на проблеми з печінкою, хоча вони не завжди стовідсотково відносяться до цього органа:

Хронічна втома

Вважається, що однією з ознак того, що печінка насичена токсинами, є відчуття постійної втоми або хронічної втоми. Обидві реакції будуть пов'язані з труднощами, з якими цей орган повинен буде відповідно виконувати свої функції.

З'являться також деякі симптоми. Наприклад, такі як біль у животі і запалення, головний біль, прищі.

Надмірне потовиділення і неприємний запах тіла

Коли печінка повна токсинів, людина страждає від надмірного потовиділення і специфічного запаху тіла.

Але, часом гіпергідроз не пов'язаний з накопиченням токсинів. Йому можуть сприяти різні фактори, наприклад, такі як діабет.

Смердюче дихання

Коли неприємний запах з рота стає постійним симптомом, попри хороші звички гігієни порожнини рота. То це може вказати на те, що печінка відчуває складнощі з виведенням можливих токсинів, які потрапили в організм.

Пояснення цьому наступне: коли сповільнюються функції печінки, відходи і токсини накопичуються в її тканинах, і це може викликати неприємний запах з рота.

Також варто знати що вживання великої кількості алкоголю протягом короткого часу може привести до отруєння. Під надмірним споживанням розуміється вживання декількох алкогольних напоїв менш ніж за дві години.

Особливо в таких випадках страждає печінка.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...