Медики рекомендують включати ці тропічні фрукти в своє меню на постійній основі, якщо немає протипоказань, таких як підвищена кислотність шлункового соку, гепатит, нефрит.

Вчені прийшли до висновку, що вживання грейпфрута знижує ймовірність розвитку ракових пухлин. Такому ефекту сприяють мікроелементи, що містяться в продукті, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.
Відповідно до проведених досліджень, додавання цитрусового в раціон стимулює роботу шлунково-кишкового тракту. Половина середнього за розміром плоду містить більше 60% щоденної норми споживання вітаміну С і майже 30% від необхідної кількості бета-каротину. Великий вміст антиоксидантів, калію, магнію і кальцію сприяє зміцненню імунітету людини.
Медики рекомендують включати ці тропічні фрукти в своє меню на постійній основі, якщо немає протипоказань, таких як підвищена кислотність шлункового соку, гепатит, нефрит.
Як з'ясували фахівці, регулярно з'їдаючи грейпфрут, можна запобігти розвитку не тільки онкологічних захворювань, але і хронічних запалень різного походження, а також цукрового діабету.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.
На свято можна приготувати прості страви, які не вдарять по фігурі. У неділю, 23 червня, цьогоріч відзначатиметься Трійця – 50-й день після Великодня (Воскресіння Христове). Традиційно меню на Паску жирне, у ньому багато м'ясних страв, оскільки до свя...
Провідна або поминальна неділя, проводи, провідки, гробки, опроводи, радониця, дарна неділя, радниця, Томина неділя – все це назви однієї і тої ж традиції – згадувати душі померлих в першій після Великодня недільний день. Провідна неділя 2025 року у хр...