Медики рекомендують включати ці тропічні фрукти в своє меню на постійній основі, якщо немає протипоказань, таких як підвищена кислотність шлункового соку, гепатит, нефрит.
Вчені прийшли до висновку, що вживання грейпфрута знижує ймовірність розвитку ракових пухлин. Такому ефекту сприяють мікроелементи, що містяться в продукті, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.
Відповідно до проведених досліджень, додавання цитрусового в раціон стимулює роботу шлунково-кишкового тракту. Половина середнього за розміром плоду містить більше 60% щоденної норми споживання вітаміну С і майже 30% від необхідної кількості бета-каротину. Великий вміст антиоксидантів, калію, магнію і кальцію сприяє зміцненню імунітету людини.
Медики рекомендують включати ці тропічні фрукти в своє меню на постійній основі, якщо немає протипоказань, таких як підвищена кислотність шлункового соку, гепатит, нефрит.
Як з'ясували фахівці, регулярно з'їдаючи грейпфрут, можна запобігти розвитку не тільки онкологічних захворювань, але і хронічних запалень різного походження, а також цукрового діабету.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.
14 вересня за новим церковним календарем (27 вересня за старим) - Воздвиження Хреста Господнього, нагадують Патріоти України. Свято пов'язане з ім'ям рівноапостольної Олени, матір'ю імператора Костянтина, яка, згідно з церковним переказом, відшукала Хр...
Різдво Пресвятої Богородиці віруючі за новим стилем відзначають 8 вересня. І цей день вважається дуже сильним енергетично, а молитви мають особливу потужність. За однією з традицій жінки, у яких немає дітей, накривають святковий стіл і запрошують бідни...