Будьте здорові! Ці продукти потрібно з'їсти на ніч, щоб схуднути

Фахівці зі схуднення кажуть, що лягати спати голодним шкідливо для здоров'я.

Лікарі довели, що для схуднення не обов'язково лягати на ніч голодним і марно намагатися заснути під бурчання шлунка. Фахівці назвали продукти, похід за якими до холодильника не тільки не додасть вам зайвого, але і допоможе скинути кілограми. Так, на думку медиків, деяка їжа на ніч здатна запустити процеси, що сприяють зниженню ваги, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

Доведено, що 30 грамів білка за 30 хвилин до відходу до нічного сну провокують початок схуднення.

Дуже корисно вживати на ніч перед сном сир, який розганяє обмін речовин, а заодно покращує здоров'я судин і серця.

Можна також додати до нічного перекусу трохи горіхів. Вони багаті магнієм, вітаміном Е і селеном.

Також дуже корисна на ніч моцарелла. Цей сир за рахунок вмісту білка і вітаміну D покращує сон, зміцнює імунітет.

Сир тофу також входить в цей список. Його можна вживати абсолютно не побоюючись за стрункість. У продукті багато кальцію і заліза, і при цьому в його складі зовсім немає шкідливого холестерину.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...