Будьте здорові! - Вчені склали нову протиінсультну дієту

В ході дослідження вчені вивчили раціон більше 400 тисяч чоловік з дев'яти країн Європи.

Люди, вживаючи в їжу багато молока і молочних продуктів - сиру, йогурту - тим самим знижують ризик виникнення у себе інсульту. Відповідні результати досліджень були опубліковані в спеціалізованому виданні European Heart Journal, передають Патріоти України.

У дослідженні, проведеному вченими з Оксфордського університету, брали участь більше 400 тисяч чоловік з дев'яти країн Європи. Під вивченням виявився середньорічний раціон волонтерів.
В результаті з'ясувалося, що люди, які п'ють додатковий стакан молока на добу, знижують ризик ішемічного інсульту, викликаного тромбом, на 5%, а при вживанні стаканчика йогурту - на 9%.
Однак лідерство серед продуктів, які всерйоз знижують ризик інсульту, як і раніше, належить фруктам і продуктам з високим вмістом клітковини. Наприклад, 200 грам овочів і фруктів на добу знижують ризик ішемічного інсульту на 13%.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Авто з прикордонником та військовим потрапило в смертельну ДТП на Донбасі (фото)

неділя, 5 квітень 2020, 18:59

Автомобіль Toyota Land Cruiser за межами проїжджої частини скоїв зіткнення з бетонною опорою ліній електропередач і деревом.

"Полювання на відьом": На Одещині десяток жінок накинулися на односельчанку через хворого на коронавірус сина (відео)

неділя, 5 квітень 2020, 18:46

Місцеві жителі влаштували справжній вуличний мітинг і зажадали, щоб "коронавірусний" гість виїхав із села. У селі Ракулове Одеської області місцеві жителі поскаржилися в поліцію на односельчанку, до якої приїхав на самоізоляцію син з Чехії, і влаштувал...