Будьте здорові! Від яких продуктів краще відмовитися після 40-ка

Після 40 років природа перестає кредитувати нас, чому проявляються багато проблем зі здоров'ям, про які раніше багато хто з нас і не підозрювали, тому, щоб зберегти здоров'я і молодість, варто досить серйозно переглянути свої харчові звички.

Харчування відіграє одну з найважливіших ролей в питаннях старіння, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

Щоб зупинити старіння організму після сорока варто відмовитися від розчинної кави з вершками. У цьому напої є гідрогенізована рослинна олія, що підвищує рівень насичених жирів, які шкідливі для серця.

Виключити варто і газовані напої, причому чим раніше, тим краще, так як в них містяться речовини, що провокують розвиток подагри і хвороб серця (не варто забувати, що в них також дуже багато цукру).

Після досягнення певного віку варто забути і про пакетовані соки, які грішать надлишком фруктози, через що починаються метаболічні захворювання і утворюється надлишок жиру навколо талії.
Також в стан «ворогів молодості» дієтологи записали і дієтичні батончики, в складі яких багато підсолоджувачів, пальмового масла та інших не надто потрібних організму інгредієнтів.

Крім того, експерти рекомендують виключити мафіни, в яких традиційно багато цукру, макарони, білий хліб, в яких багато порожніх калорій, швидких вуглеводів і глютену, а також бекон і ультраперероблене м'ясо, які вважаються канцерогенними.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...