Будуть знати Богдана: Голова офісу Зеленського "скрутив дулю" Нідерландам

Глава Офісу президента України Андрій Богдан сказав, що у Росії і Нідерландів, які просили Україну не видавати РФ фігуранта справи про катастрофу MH17 Володимира Цемаха, "дуже тісні відносини".

Андрій Богдан

Влада України керувалася національними інтересами в процесі передачі Росії підозрюваного у справі рейсу MH17 бойовика "ДНР" Володимира Цемаха. Про це ВВС заявив глава Офісу президента України Андрій Богдан, передають Патріоти України.

Зокрема, Богдан своєрідно відповів на питання, чи вплине видача Цемаха на відносини України і Заходу. "Нідерланди - один з основних бенефіціарів будівництва "Північного потоку - 2", Нідерланди оголошували референдум про підписання з Україною Угоди про асоціацію, Нідерланди лобіювали ідею повернення Росії в ПАРЄ", - привели кілька фактів в команді Володимира Зеленського.

Більш того, він підкреслив, що європейські політики відкрито захищають інтереси своїх країн, тому Київ має право на те ж саме. "Вибачте, а кого ми повинні захищати? Інтереси Нідерландів? У них бізнес з Росією. У них дуже тісні відносини, спільні якісь політичні погляди у них є, на що міняти Цемаха", - додав він.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...