Буйство скреп: Американський режисер-фанат Ху*ла щепився від коронавірусу російською вакциною

Він вважає, що препарат російської розробки нібито несправедливо "ігнорують" на Заході.

Олівер Стоун і Володимир ПутінАмериканський кінорежисер, сценарист і продюсер Олівер Стоун вакцинувався від COVID-19 російським препаратом "Sputnik V". Про це він заявив в інтерв'ю пропагандистському "Первому каналу", передають Патріоти України.

Сюжет із режисером показали 14 грудня. Відомо, що Стоун приїхав до РФ для зйомок нового фільму.

74-річний чоловік заявив, що отримав перший укол кілька днів тому, проте точну дату не назвав.

Він вважає, що препарат російської розробки нібито несправедливо "ігнорують" на Заході. "Не знаю поки, наскільки російська вакцина ефективна, але я чув багато позитивних відгуків про неї... Я вважаю, що ваша вакцина корисна, не розумію, чому на Заході її ігнорують, преса просто замовчує всю інформацію", – сказав Стоун.

Кінорежисер зазначив, що йому ще належить зробити другий укол. Для цього він планує знову приїхати в РФ.

Інтерв'ю Олівера Стоуна "Первому каналу"

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...