Буйство скреп: Як на Росії ведмеді президента України обирали (фото, відео)

У російському зоопарку ворожать про результати президентських виборів в Україні.

У російському зоопарку ведмеді "пророкували" результати виборів президента України. Співробітники парку флори та фауни "Роїв струмок" в місті Красноярськ розмістили в клітці гарбузи та сало з м'ясним прошарком, до порцій були прикріплені фотографії трьох кандидатів. Потім люди спостерігали, які з них зацікавлять звірів, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

Бурий ведмідь Буян та молода біла ведмедиця Аврора у своїх уподобаннях у підсумку розійшлися.

На трьох мисках із їжею росіяни закріпили знімки Петра Порошенка, Юлії Тимошенко та Володимира Зеленського.

Перший ведмідь спершу підійшов і обнюхав гарбуза із портретом Тимошенко, але потім розвернувся і взяв їжу з портретом Порошенка.

Ведмедиця обійшла всі три порції, але зупинила свій вибір на салі з фотографією Зеленського.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...