Буйство скреп: На Москві відкрили церкву кольору хакі з "мощами" Гітлера всередині (фото)

Соцмережі вже встигли охрестити дивну споруду "храмом сатани".

У Москві урочисто відкрили новий помпезний головний храм збройних сил РФ, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

Гігантську будівлю, виконану в похмурих тонах хакі, вже встигли освятити силами РПЦ. Урочистий захід, як і слід, очолив патріарх Кирило, а в освяченні взяли участь військові під проводом міністра оборони Сергія Шойгу.

Тим часом соцмережі вже встигли охрестити дивну споруду "храмом сатани", а у військовому відомстві почали відхрещуватися від слів про "мощі" Гітлера всередині цієї церкви.Головний храм Збройних сил Росії відкрили на честь 75-річчя перемоги у війні. Він розташований у парку "Патріот" в Одинцовському районі Московської області. На території храму є меморіальний комплекс "Дорога пам'яті". І саме там зберігаються "реліквії" - так їх назвав заступник міністра оборони Тимур Іванов - костюм Гітлера і його кашкет."Там знаходяться справжні реліквії. Там є унікальні речі, аж до костюма Гітлера, який зберігся досі, там є кашкет Гітлера", - сказав заступник міністра оборони, розповідаючи про надсучасні системи очищення повітря, що застосували в меморіалі.Цікаво, що згідно зі словником, реліквія - це об'єкт шанування або освячений церквою атрибут. Пізніше у відомстві сказали, що слова військового вирвали з контексту.

"А чому головний храм ЗС РФ чорний? Це якийсь храм сатани, судячи по зовнішньому вигляду. Невипадково, в Росії віддавна церкви в білий колір фарбували, і жодного разу в чорний. А ще намагалися вписати їх в пейзаж. А тут - кілометри випаленої землі навколо, пустеля. Свят-Свят-свят!" - пише журналіст Андрій Мальгін.

Соцмережі шоковані і від моторошної архітектури, і від кольору храму, і від того, що головний патріарх РФ освятив храм з кашкетом Гітлера всередині.

  • "Ви не повірите, але це ігрова графіка нового "Вархаммера" 40к на ПС5;
  • А мені більше нагадує татуйовані груди старого злодія в законі;
  • Граф Дракула виявив бажання переїхати зі свого старого замку в Трансільванії в новий храм Міноборони Росії.
  • Патріарх РПЦ освятив головний храм Міноборони. Ну і кашкет Гітлера заодно", - пишуть користувачі.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...