Буйство скреп: На Москві затримали прессекретарку Навального і одного з авторів фільму про Ху*ла

Албуров знімав палац президента РФ Володимира Путіна в Геленджику.

Кіра Ярмиш

У Москві поліція затримала співробітника відділу розслідувань Фонду боротьби з корупцією Георгія Албурова. Його затримали на Ленінградському вокзалі. Про це повідомив сам Албуров в Twitter, передають Патріоти України.

Прес-секретаря Навального Кіру Ярмиш також затримали. "Прямо зараз в мою квартиру, де я живу, прийшла поліція. Вона чатувала на мене з самого ранку. Спочатку вони постукали до мене о 12.00 і сказали, що хочуть просто познайомитися. Потім попросили відчинити двері, щоб вручити мені застереження з приводу мітингу. У підсумку я їм так і не відкрила. Зараз вони загрожують, що зламають мені двері, якщо я не відкрию, і заявляють, що в будь-якому випадку затримають мене - сьогодні або в суботу", - розповіла вона в ефірі "Дождя", після чого її затримали.

Вона також написала в Twitter, що біля її будинку - припаркований "цілий автозак". "Цілий автобус пригнали мене затримувати", - пише вона.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...