Буйство скреп: На Росії лікарці, що "порушила" карантин, правоохоронці ледь не поламали руки

Представники поліції склали на жінку протокол за пересування без прав і непокору співробітникам поліції.

У Єкатеринбурзі (Росія) поліцейські жорстко затримали дитячого лікаря, яка забула вдома сумку з документами. Про це повідомляє "Підйом" в Telegram, передають Патріоти України.

51-річна Ольга Пряхина приїхала з продуктами до своєї 83-річної свекрухи в село Мраморське. На місці вона від'їхала на найближчу колонку за водою. Вже біля хвіртки її затримали співробітники поліції, які попросили пред'явити документи. Жінка відповіла, що залишила сумку в будинку у свекрухи і хотіла піти за нею. Але поліцейські перегородили їй шлях.

"Вони не пускають: "Поїдемо у відділ, будемо встановлювати особу". Я кажу: прошу, не треба нічого встановлювати, документи в будинку, я ж не злочинець. Вони починають хапати мене за руки, я чиню опір. Стали заламувати мені руки, кидають на землю, волоком тягнуть в машину. По ходу надягають наручники", - розповіла потерпіла.Прибігли на допомогу сусіди та вмовили поліцейських відпустити жінку. На місці співробітники склали протокол за пересування без прав і непокору співробітникам поліції.

Пряхина зафіксувала забої та гематоми в травмпункті.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...