Буйство скреп: На Росії п'яний піп зірвав похорон вчительки (відео)

Після обміну нецензурними виразами священник назвав усіх присутніх «коронавірусними».

У Липецькій області священник зірвав похорон російської вчительки, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

За словами автора ролика, ситуація сталася 29 жовтня біля Георгіївського храму в селі Кузовлево Лев-Толстовського району області. В описі відео на YouTube говориться, що люди приїхали на відспівування російської вчительки зі стажем роботи понад 40 років.

Попередньо, на відео зображений священник Андрій Сидоренко. Багато хто з учасників похорону на записі вголос говорять про нетверезий стан Сидоренко. Стверджується, що він прийшов на церемонію «абсолютно п'яним і неадекватним», через що і сталася перепалка.

У ролику батюшка сперечається з одним з місцевих, називає його «чмом», а після між ними ледь не зав'язується бійка. Також сторони обмінюються нецензурними виразами. Пізніше священник назвав усіх присутніх «коронавірусними».

«Що ви хочете? Ви хочете знищити ціле село?!», – обурився священник і пішов в сторону храму.

В Лев-толстовському благочинні Єлецької єпархії відмовилися від коментарів, повідомляє місцеве видання GOROD48. За їхніми даними, запис зроблено на похоронах жительки села Кузовлева і місцевої вчительки. Рідні від коментарів також відмовилися.

У пресслужбі Єлецької єпархії повідомили радіостанції «Говорить Москва», що поведінка священнослужителя обговорять 2 листопада. За словами представника, керівництво єпархії в курсі конфлікту.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...