Буйство скреп: На Росії за "неправильну" музику зарізали діджея (відео)

Підозрюваного у вбивстві чоловіка оголосили в розшук, ним виявився представник азербайджанської діаспори.

У Росії правоохоронці розшукують чоловіка, якого підозрюють у вбивстві діджея в кафе в Кіровському районі під Санкт-Петербургом. Вбивство сталося через музику, яка не сподобалася відвідувачеві закладу, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

"У ніч на 13 жовтня відвідувач кафе в нецензурній формі зажадав від діджея змінити репертуар, але отримав відмову. Тоді відвідувач ударив його ножем в серце. Постраждалого доставили в лікарню, де він незабаром помер", – відзначає видання.

На записі з камер спостереження видно, як офіціант з кухонним тесаком вбігає в зал щоб заступитися за пораненого діджея. Однак його стримали відвідувачі, вибивши холодну зброя з рук.

Потерпілий, хитаючись, увійшов до приміщення слідом за офіціантом і впав на підлогу.

Підозрюваного у вбивстві чоловіка оголосили в розшук, ним виявився представник азербайджанської діаспори.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...