Буйство скреп: Окупанти у Криму одягли двірників у "царську форму" (фото)

Місцевим двірникам за носіння спеціальної уніформи пообіцяли доплати до заробітної плати, а також спеціальні значки.

В окупованому Росією Криму співробітників комунальних служб одягнули в форму, яка використовувалася в Росії до 1917 року. Нову уніформу приміряли на себе двірники. Вона пошита з блакитної тканини. Про повернення у "царські часи" повідомила на своїй сторінці в Twitter блогер під ніком Roksolana Today&Крим, передають Патріоти України.

Вона уточнила, що місцевим двірникам за носіння спеціальної уніформи пообіцяли доплати до заробітної плати, а також спеціальні значки.

"Дворові люди присягули боярам. "Яке приниження, залякування тим, що привезуть чужих людей, що будуть отримувати доплати тільки ті, хто носить одяг, повернемося в царські часи! Чи не час на заслужений відпочинок. Так ще ніхто людей не принижував", - написала блогер під фото.

Також блогер зазначає, що кожному двірнику крім посвідчення пообіцяли знаки, які були в царські часи, робиться все це коштом підприємців.

Користувачі мережі відреагували в коментарях на нову уніформу кримських комунальників.

  • Про посвідчення та знаки прикольно. Річ у тому, що в царській Росії двірник - найнижчий поліцейський чин. Скрепи...
  • Лапті з берести ще треба. А то якось нескрєпно...
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...