Буйство скреп: Росіянин вісім років ґвалтував власного собаку (фото)

За знущання над твариною нелюда всього лише оштрафували, на 2,5 тисячі рублів.

Зоозахисниця Олена Жданова розповіла абсолютно дику історію, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

Так, в місті Салават (Башкирія) жителі неодноразово бачили, як 38-річний чоловік ховається в парку за кущами і гвалтує свою собаку породи стаффордширський тер'єр.

Довго терпіти неподобство жалісливі городяни не стали: підстерегли, коли черговий раз збоченець відпустив пса з повідка, викрали нещасну тварину і привезли до Олени в Уфу.

«Лікарі сказали, що пса гвалтували все життя: у нього в області заднього проходу утворилася величезна гематома, - розповіла Олена. - Його прооперували. Стан пса стабільний, але в туалет ходити він поки не може - мочиться кров'ю. Крім того, йому після операції потрібен догляд: щодня приходить ветеринар і робить йому знеболююче, антибіотики, дає засіб від запорів. За прогнозами, на реабілітацію потрібно як мінімум місяць».

Зараз нещасна тварина живе у Олени, але у неї шестеро своїх барбосів, так що залишити собі страждальця вона не може. Зоозахисниця розповідає, що псу вісім років, він дуже добрий і ласкавий. Коли песику обробляють рану, він норовить руки лизнути.

На колишнього господаря стаффорда поскаржилися в поліцію, його оштрафували на 2,5 тисячі рублів.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...