Буйство скреп: Російський лікар видав перл про коронавірус та ген "народу-переможця"

Він звернувся до росіян у зв'язку з травневими святами та попросив дотримуватися режиму самоізоляції в цей період.

Головний лікар московської міської лікарні №71 Олександр М'ясников

Головний лікар московської міської лікарні №71 Олександр М'ясников заявив про те, що жителі РФ мають генетичний код народу - переможця. Відповідне звернення до громадян країни він розмістив в соцмережах, передають Патріоти України.

Він звернувся до росіян у зв'язку з травневими святами та попросив дотримуватися режиму самоізоляції в цей період. "Давайте вести себе розумно, тому що якщо завтра ми начудимо, то (додасться) плюс п'ять днів інкубаційного періоду, якраз під День Перемоги буде спалах захворювання", - сказав М'ясников.

Він закликав жителів РФ не псувати свято, яке і так проходить "самі знаєте в яких умовах". "У нас генетичний код народу-переможця. Ми ніколи не кидали слабких та беззахисних. Сьогодні Covid-19, в основному, косить людей похилого віку та хворих. Тобто слабких і беззахисних. Давайте заради них досидимо, стільки вже терпіли. Давайте, залишилося недовго" , - сказав медик.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...