Буйство скреп: У Чернівцях московський піп кашляв на журналістів, які написали, що він хворий на COVID-19

Архімандрит Московського патріархату Микита прийшов до редакції газети, де став демонстративно кашляти на працівників видання і знімати це на відео.

Секретар Консисторії архімандрит Микита звернувся до Служби безпеки України з проханням закрити редакцію газети «Молодий буковинець» на карантин. Про це йдеться на сайті газети, передають Патріоти України.

Відзначається, що напередодні інформаційний портал передрукував інформацію з сайту «Релігійна правда», який повідомив про те, що керівник Чернівецько-Буковинської єпархії УПЦ МП митрополит Мелетія і ще ряд священнослужителів захворіли на пневмонію.

Кореспондент видання звернувся до єпархії з проханням прокоментувати цю ситуацію. Однак там звернення проігнорували.

При цьому архімандрит Микита прийшов до редакції газети, де став демонстративно кашляти на працівників видання і знімати це на відео.
Пізніше архімандрит написав листа начальнику управління СБУ в області Віталію Монастирецькому, в якому зазначив, що «на сторінках газети» «Молодий буковинець» «дізнався, що захворів COVID-19».
Священнослужитель зазначив, що «контактував з головним редактором і іншими особами».
У той же час Микита закликав керівництво Служби безпеки направити до редакції представників відповідних служб, а в разі необхідності провести дезінфекцію приміщення і закрити редакцію на карантин.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...