Букмекери приймають ставки на місце проведення інавгурації новообраного президента України

Дата і місце інавгурації Володимира Зеленського – переможця виборів президента України – поки що невідомі.

Найбільш ймовірним місцем для інавгурації Зеленського є Верховна Рада. Коефіцієнт на це складає 1.05 за версією букмекерської компанії "Фаворит Спорт", передають Патріоти України.

Букмекери також припускають, що команда Зеленського не розглядатиме стандартні варіанти і запропонує зовсім інше місце для інавгурації. Ймовірність такого результату – 3.00.

Менш реальними місцями проведення інавгурації новообраного президента є Майдан Незалежності в Києві – коефіцієнт 5.00 і Маріїнський палац – 7.00.

А найменшими є шанси побачити церемонію інавгурації на НСК "Олімпійський" – коефіцієнт 10.00.

Практика показує, що не завжди події інавгурації розгортаються по протоколу. Цього разу фахівці "Фаворит Спорт" пропонують спрогнозувати кілька іронічних результатів, які траплялися раніше. Наприклад, чи знепритомніє хтось зі солдатів почесної варти або чи зачиняться перед Зеленським двері Верховної Ради. На обидва варіанти компанія пропонує коефіцієнт 10.00.

При цьому відставка або імпічмент президента у перші 100 днів після вступу на посаду більш ймовірні, ніж непередбачені події на інавгурації. Так, спрогнозувати такий результат пропонується з коефіцієнтом 5.00.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...