Буковинець кілька років гвалтував власну доньку: Дівчинка завагітніла і народила дитину

У 2019 дівчинка не витримала і звернулася в поліцію.

У Кіцманському районі Чернівецької області засудили 41-річного чоловіка, який регулярно ґвалтував рідну дочку. Про це повідомила пресслужба прокуратури Чернівецької області, передають Патріоти України.

Повідомляється, що чоловік ґвалтував рідну дитину ще з 2017 року. За цей період вона народила від нього дитину. Матері ж дівчинка сказала, що завагітніла від невідомого чоловіка.

"В ході судового розгляду встановлено і доведено, що обвинувачений, починаючи з січня 2017 року, застосовуючи фізичне і психологічне насильство, систематично ґвалтував свою рідну дочку 2003 року народження. Згодом дівчинка завагітніла і народила дитину. Матері про знущання батька не повідомляла, а вагітність пояснила згвалтуванням невідомою особою", - йдеться в повідомленні.

Після того, як дочка народила, батько продовжував її регулярно ґвалтувати. У 2019 дівчинка не витримала і звернулася в поліцію.
Зловмисника затримали, суд засудив його до 12 років в'язниці.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...