Була в АТО, мала контузію: Правоохоронці розповіли про викрадачку 3-місячного хлопчика

23 жовтня близько 11:30 у селищі Коцюбинське на Київщині невідома жінка викрала 3-місячного хлопчика в матері. Зникла в невідомому напрямку легковику сріблястого кольору.

Викрадачці 3-місячного Дениса Туженова із селища Коцюбинське на Київщині 26 років. Звати Анастасія. Вона родом із Бердичева Житомирської області. За освітою – вихователь. У складі одного з добробатів воювала в зоні АТО, де отримала контузію. Після війни переїхала жити до Києва, повідомив начальник поліції Ірпеня Олег Петренко, передають Патріоти України.

"Після АТО жінка познайомилася з чоловіком. Зараз він відбуває покарання в місцях позбавлення волі. У попередніх стосунках жінка не могла завагітніти. Але із цим чоловіком вдалося. Проте за певних обставин вагітність була перервана. І викрадачка вирішила, що більше не зможе мати дітей. Тому поставила за ціль стати матір'ю. Вона оселилася на 3 місяці в хостелі. Додалася у соцмережі у всі можливі групи допомоги молодим матерям. І весь цей час виношувала намір викрасти дитину", - розповів Петренко.

Встановити місце проживання жінки допоміг таксист, який віз її із дитиною. Поліцейські проглянули відео з камер спостереження та розпочали поквартирний обхід. У одній із квартир двері й відчинила викрадачка. Спочатку запевняла, що то її малюк. Проте хлопчика впізнала його мати, яку привезли на місце.

Зараз затримана співпрацює зі слідством та дає правдиві покази. 25 жовтня їй оберуть запобіжний захід. Слідчі наполягатимуть на триманні під вартою. За викрадення дитини жінку можуть ув'язнити на 5 років.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...