"Бульба престолів": Лукашенка можуть "посунути". Названо ім'я наступника

При Олександрові Лукашенку в Білорусі почав зростати вплив західних фондів і націоналістів, і експерти впевнені, що наступним президентом країни стане людина, яка буде націлена на співпрацю з США і Європою.

Про це йдеться в матеріалі телеграм-каналу "Бульба престолів", передають Патріоти України.

Експерти відзначили, що зовсім скоро в Білорусі повториться український сценарій, оскільки Мінськ налагоджує контакти із західними спецслужбами. На думку експертів, Білорусь готується до співпраці і розвороту на Захід.

Після Олександра Лукашенка президентський пост може зайняти міністр закордонних справ республіки Володимир Макей, що має в експертному середовищі репутацію західника. Крім того, наголошується, що Макей може використовувати сценарій для усунення Лукашенко від влади.

У міністра рівень підтримки зараз досягає 21%, при цьому рейтинг Лукашенка нижче і продовжує знижуватися. "Макей, в разі отримання посади прем'єра і шокової терапії імені Лукашенка, при бажанні скине, на мою думку, останнього з трону без особливих проблем. 21% рейтингу Макеєва в основному концентруються в Мінську. А контроль столиці, навіть «ментальний» - фактична гарантія перемоги в політичних пертурбаціях. Макей - президент, швидше за все, зможе отримати підтримку на Заході, чого не сказати про Лукашенка", - пише телеграм-канал.

Також експерти додали, що Москва повинна домагатися відставки Лукашенка, оскільки відстрочки, які Росія дає білоруському президенту, дають можливість західним фондам нарощувати свій вплив в цій країні.Володимир Макей

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...