"Було важко фізично": Відома українська хореограф порушила багаторічну традицію (фото)

Переможниця шоу "Танці з зірками" рекомендує всім підбити підсумки року, що пішов, і розпланувати новий рік.

Через пандемію коронавірусу і карантину у цьому році більшість людей зустрічали Новий рік вдома. Винятком не стала й відома українська хореограф Ілона Гвоздьова. Її звична новорічна традиція теж пережила трансформацію, передають Патріоти України з посиланням на РБК-Україна.

"В цьому році ми вперше зустріли Новий рік виключно в колі нашої сім'ї - я, чоловік і двоє наших дітей. Зазвичай ми завжди святкували з батьками чоловіка, з моїми батьками або друзями. Але цього року все було по-особливому чарівно, адже нас тепер четверо. Думаю, що у нас вийшло чудове сімейне свято", - розповіла зірка.

Також танцівниця поділилася, що вже почала планувати свій 2021-й рік. Ілона хоче з новими силами увірватися в роботу.

"Я планую повертатися в режим з восьмого січня, як, напевно, і більшість українців. Звичайно, локдаун знову вніс корективи в робочий план, але зате буде час все детально продумати і підготувати. Я дуже глобально планую зайнятися реорганізацією своєї танцювальної студії, є багато ідей, які будемо впроваджувати. Також я планую вже потихеньку виходити і тренувати дітей і дорослих, а ще відновлю свої онлайн-тренування. Адже відразу після COVID-19 займатися було важко фізично, потім потрібно було два тижні не навантажувати себе, а пізніше і свята були на носі", - поділилася Гвоздьова.

Переможниця шоу "Танці з зірками" рекомендує всім підбити підсумки року, що пішов, і розпланувати новий рік. Вона вважає, що, прописавши свої побажання і цілі, вам буде зрозуміло, скільки можна відпочивати й куди рухатися далі.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...